۱- قربانی بینام: عکسی از پرنده بیچارهای که در نفت گرفتار شده است. این عکس را خبرنگار آسوشیتد پرش -چارلی ریدل- در سوم ژوئن ۲۰۱۰ در جزیره گراند تری شرقی لوس آنجلس گرفت:
۲- تراژدی در هاییتی: این عکس را عکاس اعزامی تایم -شول شوارتز- در ۱۵ ژانویه سال ۲۰۱۰ گرفته است:
۳- پیدا کردن معدنچیان شیلیایی: در این عکس که در ۲۳ آگوست سال ۲۰۱۰ گرفته شده است، یکی از معدنچیان به نام فلورنسیو آوالوس به دوربین ویدئویی مینگرد که نیم مایل برای رسیدن به حفرهای که معدنچیان معدن مس و طلا در آن گرفتار شدهاند، به پایین هدایت شده است. دو ماه بعد، در طی یک عملیات نجات عظیم و بهیادماندنی، همه معدنچیان نجات یافتند:
۴- فوران آتشفشان در ایسلند: این عکس را یک عکاس آماتور گرفته است. عکاس این عکس، کسی نیست جز یک کشاورز ایسلندی که در نخستین ساعات فعالیت آتشفشان Eyjafjallajökull در ۱۴ آوریل سال ۲۰۱۰ این عکس را گرفت. خاکسترهای پرتاب شده به آسمان، حمل و نقل هوایی را در بهار، چند روزی بر فراز اروپا و آتلانتیک، مختل کردند و میلونها مسافر را آواره کردند:
۵- سیل در پاکستان: پدر و پسری در مسیر رود ظغیان کرده در پنجاب حرکت میکنند. این عکس در ۲۲ آگوست ۲۰۱۰، توسط عکاس تایم -دنیل برهولک- گرفته شد:
۶- رأیگیری در افغانستان: درازگوشی که صندوق رأی را حمل میکند و به روستاهایی میرساند که وسایل نقلیه نمیتوانند به آنها دسترسی داشته باشند. عکس در ۱۷ سپتامبر ۲۰۱۰ در پنجشیر گرفته شده است:
۷- شورش در قرقیزستان: عکسی در هفتم آوریل ۲۰۱۰ در جریان ناآرامیها گرفته شد:
۸- بازگشت نظامیان آمریکایی از عراق: عکس در پنج آوریل ۲۰۱۰ گرفته شده است:
۹- مردم جنوب سودان، آماده رأی دادن میشوند: یک نوجوان در کمپی درجنوب سودان. مردم این منطقه در اوایل سال ۲۰۱۱ در همهپرسیای شرکت میکنند که به آنها استقلال خواهد بخشید:
۱۰- محل آرامش نهایی یک سرباز: یک سال پس از لغو ممنوعیت از پوشش رسانهای بازگشت و به خاکسپرده شدن سربازان کشته شده آمریکایی، این عکس از قبر یک سرباز ۲۷ ساله آمریکایی که در غرب افغانستان کشته، گرفته شد. در این عکس پسر سرباز درگذشته، در کنار سنگ قبر پدرش برای مادربزرگش، ژست گرفته است:
به محض رسیدن به فرودگاه بایستی تلفن همراهتان را تحویل دهید، هیچ سرویس رومینگی در دسترس نیست. هیچ شخصی با تلفن همراه دیده نمیشود. اما استفاده از لپتاپ اشکالی ندارد، به نظر میرسد که کره شمالیها از کارتهایی باخبر نیستند که توانایی تبدیل لپتاپ به تلفن همراه را دارد.
خبری از اینترنت نیست، تنها اینترانت وجود دارد.
وقتی که به کره شمالی وارد میشوید به شما یک راهنما و یک راننده اختصاص میدهند و همیشه همراهتان هستند. شما نمیتوانید خودتان هتل را ترک کنید. برنامه روزانه شامل ۲ تا ۳ بازدید تفریحی میشود. در هتل میتوانید BBC، چندین شبکه از چین و همچنین شبکه NTV روسیه را مشاهده کنید.
نفت تقریبا وجود ندارد بنابراین بیشتر کارها دستی انجام میشود.
در شهر روشناییها ساعت ۱۱ خاموش میشوند. شهر در شب ترسناک است. خبری از روشنایی در خیابانها نیست.
در طول روز آسانسور برای ۱۵ دقیقه کار نمیکند.
تمام «پیونگیانگ» به این شکل است. از راهنما درباره خانههای قدیمی پرسیدم، او گفت، پیرها دوست ندارند که به خانههای جدید بروند، زندگی در این خانهها را میپسندند.
در ساحل کره شمالی، سیم خاردارهای برقدار شده وجود دارند تا از این طریق شهروندان کره شمالی فکر شنا کردن به سرشان نزند. و البته شما اجازه عکس گرفتن هم ندارید.
در حدود ۱۰ درصد از جمعیت در ارتش خدمت می کنند. عبور از سربازان غیرممکن است.
در نزدیکی مرز دو کره، جاده برای مقابله با هجوم دشمن آماده است. مکعبهای بزرگ برای این است که با افتادن به جاده، تانکهای دشمن را به تله بیاندازند.
تنها تبلیغات در کره شمالی، تبلیغاتی برای یک ماشین است (ساخته شده با همکاری کره جنوبی) که آن را تنها در پایتخت خواهید دید.
هر شهروند در کره شمالی، نشانی از «کیم ایل سونگ» بر سینهی خود دارد؛ به جز کودکان و خدمتکاران که احتمالا این نشان به دلیل پوشیدن لباس کار مخفی شده است.
شما نمیتوانید این نشان را خریداری کنید.
همانطور که گفته شد، شما نمیتوانید آزادانه در کره شمالی حرکت کنید. همه جا ایست بازرسی وجود دارد. وقتی که ماشین از ایست بازرسی عبور میکند، راننده چراغ میزند. احتمالا به این معنا است که فردی خارجی در حال عبور است.
ورودی مترو فرسوده به نظر میرسد.
نوشتهایی وجود دارد که معنایش می شود: «کیم جونگ ایل» – خورشید قرن ۲۱ ام!
ترنها از ۴ واگن ساخته شدهاند. دربها با دست باز شده و خودکار بسته میشوند.
ویژگی شهرها، نبود ماشین است. همه پیاده مسیر را طی میکنند، گاهی اوقات از تراموا و اتوبوسها استفاده میکنند. دوچرخه نایاب و گرانقیمت است.
روند ساخت هتلی نیز از ۱۹۹۱ متوقف شده است. توصیه شد که از نزدیک عکسی گرفته نشود، البته…
البته اشکالی ندارد که از فاصلهی دور این کار را انجام دهیم!
کرهایها عادت دارند در هنگام راه رفتن، دستهایشان را در پشت محکم کنند. به ندرت مردان لباسهای روشن میپوشند.
تمام خارجیها را به تماشای پارک اصلی میبرند. محلیها اجازه ورود ندارند!
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
تفریحی
و آدرس
fathi.LoxBlog.ir لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.